Bedst flyttefirma

dit erfarne og fleksible flyttefirma

Erfaren flyttefolk til at hjælpe dig

dit erfarne og fleksible flyttefirma

Skriv til os og få et 100% gratis tilbud på din flytning

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Vores erfaren flyttefolk til at hjælpe dig

Ja, Vores erfarne flyttefolk er en afgørende del af din flytning og kan gøre en stor forskel i kvaliteten af din flytning. Vores erfarne flyttefolk har gennemgået en omfattende træning og har erfaring med at håndtere og transportere forskellige typer ejendele, herunder tunge og fragile genstande. De ved, hvordan man skal pakke ejendele korrekt for at beskytte dem mod skader, og de har erfaring med at læsse og losset lastbiler sikkert og effektivt.

Aalborg flytteforretnings erfarne flyttefolk er også professionelle og effektive i deres arbejde, og de vil sørge for at din flytningen går så glat som muligt. De vil også være i stand til at håndtere eventuelle uforudsete problemer eller udfordringer, der måtte opstå under flytningen. Lad vores erfaren flyttefolk til at hjælpe dig..

Erfaren flyttefolk til at hjælpe dig

Erfaren flyttefolk til at hjælpe dig

Alle vores flytninger klares let og elegant.

Gratis flyttetilbud,
få vores flyttefirma priser her

Flytte pakke 1
950 kr.

Fra pris pr. time + kørsel

Hvad er i pakken

Max last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥

Flytte pakke 2
1450 kr.

Fra pris pr. time + kørsel

Hvad er i pakken

Max last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥

Fast flyttepris
—–
Hvad er i pakken

Max last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥
Nedpakning & udpakning
Flytning
Pris fra A til B

Vælg en af flytte pakkerne

Et flyttefirma tæt på dig

Flyttefirma
Flyttefirma

Professionelt flyttefirma i nærheden
Økonomisk overkommelige flyttetjenester
Flyttelogistik og planlægning
Få et tilbud på din flytning
Flyttegaranti for din ro i sindet
Flytteforsikring for ekstra beskyttelse

Pakning og opbevaring
Pakning og opbevaring

Effektiv pakning af dine ejendele
Sikker opbevaring af dine ejendele
Specialiserede flyttepakker til fragile ejendele
Flyttelås til at beskytte dine ejendele

Aalborg Flytteforretning kan tilbyde?

Aalborg Flytteforretning og flytteservice har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med flytteopgaver i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til. Vi har en lang række af pakker at vælge imellem, når det kommer til privatflytning. Alle løsninger inkluderer mindst én flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dine ejendele. Ud over det får du hos os mulighed for at låne flyttekasser helt uden at skulle betale ekstra for dem. Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en flytning, og hos Aalborg Flytteforretning står vi klar til at hjælpe dig med langt de fleste opgaver vedrørende din flytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning. Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse? Så kontakt Aalborg Flytteforretning og flyttefirma. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele! Som flyttefirma har vi læssevis af flytte erfaring, kan vi hjælpe dig med alle typer flytteopgaver.

Aalborg Flytteforretning er et professionelt flyttefirma i Nordjylland, som er specialiseret i god service. Vi har arbejdet med alle former for personligheder; vi har bl.a. erfaring i plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap, planlægning og strukturering af større interne flytninger på bl.a. universiteter og skoler. Ydermere har vi også samarbejdet med kommunen i form af at flytte familier via ydelsescenteret. Vores flyttefirma har også opbevaring. Til sidst vil vi blot nævne, at vi også har handymænd/håndværkere, som kan klare forskellige (af-) monteringsopgaver såsom opsætning af it-udstyr, hylder, fjernsyn og møbler. Yderligere tilbyder vi også rengøring, primært som en del af en flytning, hvor vi tilbyder den afsluttende rengøring efter endt flytning. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi opbevaring af diverse på vores lager.

Kontakt vores Erfaren flyttefolk til at hjælpe dig