ERHVERVSFLYTNING

Erhvervsflytning hos Aalborg flytteforretning.

Aalborg Flytteforretning

Erhvervsflytning

Skal din virksomhed ud i en erhvervsflytning, hvad enten det drejer sig om at flytte lokaler, lager eller kontor, så ved vi nøjagtig hvordan det skal håndteres. Aalborg Flytteforretning har mange års erfaring indenfor professionel, struktureret, pålidelig og effektiv flytteservice.

Kvalitets Erhvervsflytninger 100%
Glade kunder 96%
Erfarende og professionel flyttemænd 100%

Lån Gratis flyttekasser (Max 20stk)Fuld forsikringProfessionelle flyttemændIndhent et uforpligtende tilbud på din privatflytning

Erhvervsflytning

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vores flytteteam består udelukkende af et rutineret og stærkt hold, og vi har hjulpet mange virksomheder med at flytte hele eller dele af deres organisation. Vi er resultatorienterede, innovative og fleksible, så du har sikkerhed for, at vi kan løse dine opgaver, når det passer Jer. Vores erhvervsflytninger foregår uden forstyrrende flyttemænd, så vi tilpasser flytningen Jeres virksomheds virkelighed, uden afbrydelser for Jeres medarbejdere på arbejdsdagen. Vi løser flytninger med stor respekt for den ejendele, som vi håndterer og for os er det vigtigt at være gennemsigtige ift. pris og logistik.

Aalborg Flytteforretning gør en stor dyd ud af at koordinere erhvervsflytningen med den flytteansvarlige, så alt kører efter bogen – ikke mindst effektivt, forsvarligt og ansvarligt, både under pakning, læsning og transport, som altid er fuldt ud forsikret. Vi tilbyder komplet projektløsning og vi skræddersyer dem altid dine behov. Tøv ikke med at kontakt os, så vi sammen kan danne os et overblik og udarbejde en plan for opgavens omfang. Vores løsninger er uden overraskelser og vi sikrer Jer altid, at aftalen bliver udført i henhold til det aftalte.

Vi bestræber os på – og lever af – at give dig den bedste flytteoplevelse!

Kontakt os