Bedst flyttefirma

dit erfarne og fleksible flyttefirma

Flyttefirma

dit erfarne og fleksible flyttefirma

Vælg en af flytte pakkerne

Et flyttefirma tæt på dig

Flytning

Vi er et professionelt flyttefirma som er specialister i god service og har arbejdet med alle former for personligheder. vi har bl.a. erfaring i Privatflytning i hus og lejlighed

Moderne flyttebiler til din flytning

Vi har et bredt udvalg af moderne flyttebiler, som er udstyret med alt det nødvendige for at gøre din flytning så glat og problemfri som muligt.

Flytning for erhverv og virksomheder

Aalborg Flytteforretning er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for Flytning for erhverv og virksomheder. Vi er klar til at hjælpe din virksomhed med de opgaver

Erfaren flyttefolk til at hjælpe dig

Ja, Vores erfarne flyttefolk er en afgørende del af din flytning og kan gøre en stor forskel i kvaliteten af din flytning. Vores erfarne flyttefolk har gennemgået en omfattende træning og har erfaring

Fuld service flyttetjenester

Fuld service flyttetjenester er designet til at gøre din flytning så nem og stressfri som muligt. Det kan omfatte en række forskellige tjenester, herunder:

Få et 100% gratis tilbud på din flytning

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Aalborg flytteforretning

Aalborg flytteforretning

AalborgFlytteforretning

Aalborg Flytteforretning og flytteservice har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med flytteopgaver i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til. Vi har en lang række af pakker at vælge imellem, når det kommer til privatflytning og erhvervsflytninger. Alle løsninger inkluderer mindst én flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof (50km) og forsikring af dine ejendele.

Alle vores flytninger klares let og elegant.

Gratis flyttetilbud – få vores flyttefirma priser her

Flytte pakke 1

950 kr.

Fra pris pr. time + kørsel

Hvad er i pakken

Max last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥

Flytte pakke 2

1450 kr.

Fra pris pr. time + kørsel

Hvad er i pakken

Max last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥

Fast flyttepris

—–

Hvad er i pakken

Max last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥
Nedpakning & udpakning
Flytning
Pris fra A til B

Aalborg Flytteforretning kan tilbyde?

Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en flytning, og hos Aalborg Flytteforretning står vi klar til at hjælpe dig med langt de fleste opgaver vedrørende din flytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning.

Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov. Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse? Så kontakt Aalborg Flytteforretning og flyttefirma. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele! Vi rådgiver og vejleder vores kunder fra første opkald, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til din kommende flytning.

Vores flyttemænd sætter en ære i at tilbyde dig den bedste service og flytte oplevelse til dato.